Med tilfredshedsgaranti!

CSR – fordi alle fortjener en chance

Samtlige ansatte hos Synlighjemmeside er mennesker, der har fået en ekstra chance og som har været i stand til at gribe den.

Vi tror på, at alle fortjener en ekstra chance, og at det kan betale sig at gå et ekstra skridt for at give mennesker en reel mulighed for at kunne gribe den.

Penge er midlet ikke målet

Synlighjemmeside er sat i verden for at skabe glæde. Vi er ikke “in it for the money”. Vi bestræber os på at levere kvalitetsprodukter og at yde en super kundeservice. Grundlæggende er vi overbevist om, at glade medarbejdere giver glade kunder. Vores ambition er derfor at være Danmarks bedste arbejdsplads, hvor personalet trives og udvikles på det faglige såvel som på det personlige plan.

Økonomisk skal det naturligvis løbe rundt, men det er ikke pengene, der er drivkraften.

Til dig der gerne vil arbejder her.

Handling skaber forvandling. Du har antagelig haft oplevelser, der har gjort dit nuværende liv besværligt. Helt sikkert er det imidlertid, at de oplevelser har du absolut ingen indflydelse på i dag. Så spørgsmålet er, om du er træt af den måde dit liv er på nu, og om du ønsker forandring.

Vi tror på, at en beslutning om forandring i sig selv ikke ændrer noget som helst. Vores erfaring er, at forudsætningen for, at der sker ydre forandringer i ens livssituation, er, at der sker reelle indre forandringer hos en selv. Hvis du ønsker, at dit liv skal bevæge sig ad nye stier, er det altså en absolut nødvendighed, at der sker forandringer i dine tanke- og handlemønstre.bjergbestiger

Den forandring vil vi meget gerne hjælpe dig med. Synlighjemmeside er en arbejdsplads ingen tvivl om det, men det er en rummelig arbejdsplads. Det er en arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan være dig selv, og hvor vi er ærlige overfor hinanden.

Vi er ikke pladderhumanister.

Hvis du blot ønsker at tilfredsstille andre og ikke har et reelt ønske om forandring, er det ikke her, du skal være. Vi alle har vores egne erfaringer, og vi er hverken langmodige eller nemme at løbe om hjørner med.

Du får en chance for hjælp til selvhjælp. Vi går meget langt for at skabe et miljø, hvor vi både kan bidrage efter evne samt ikke mindst trives og gro, og det samme forventer vi af dig.

Det eneste vi ikke tolererer er intolerance.